Scouterna hjälper Världens Barn att samla in pengar

95956304-e227-43ee-8051-5c43d0132583

Varje höst utmanar organisationen Världens Barn alla barn och ungdomar i Sverige att vara med och skaka bössa i Sveriges största insamling för Världens barn. Insamlingen är öppen för alla – så gör en insats tillsammans med scoutkåren!

Pengarna fördelas av Radiohjälpen och går till att stödja fler än hundra projekt runt om i världen. De barn som har det allra tuffast ges möjlighet till skolgång och tryggare tillvaro i livet. De får bättre mat, möts av respekt och kan gå en tryggare framtid till mötes.

Delta i insamlingen med scoutkåren

Som scoutkår är det enkelt att delta i insamlingen – med insamlingbössa, med en digital insamling (med Swish) eller genom att skapa ett insamlingsevenemang. Alla kan göra skillnad! På sajten går det att beställa affischer, ballonger och foldrar. I alla Sveriges kommuner finns samordnare som hjälper till med det som behövs – insamlingsbössor, banderoller, informationsmaterial etc.

Anmäl er nu på www.skramla.varldensbarn.se för att få kontakt med lokal samordnare som hjälper er med insamlingsbössor och kroppsbanderoller.

Världens Barn är ett samarbete mellan Radiohjälpen, 14 humanitära organisationer, Sveriges Television, Sveriges Radio.