Vi scouter hjälper Världens Barn att samla in pengar

95956304-e227-43ee-8051-5c43d0132583Skramla-logotyp-2016Vi scouter hjälper Världens Barn att samla in pengar

För första gången är Scouterna med i den stora riksinsamlingen Världens Barn. Nykterhetsrörelsens Scoutförbund och Equmenia är redan samarbetspartners och nu hoppas vi att alla scouter i hela Sverige vill vara med och skramla.

Insamlingen kommer att se olika ut över hela landet men sker i anknytning till vår  rekryteringskampanj under vecka 39 och 40 och gärna helgen den 1-2 oktober.

Pengarna går till att stödja mer än hundra projekt runt om i världen för att ge svårt utsatta barn skolgång och en tryggare tillvaro i livet. Världens Barn är ett samarbete mellan Radiohjälpen, 15 humanitära organisationer, Sveriges Television, Sveriges Radio P4 och Utbildningsradion.

Anmäl er nu på www.skramla.varldensbarn.se för att få kontakt med lokal samordnare som hjälper er med insamlingsbössor och kroppsbanderoller.

Här hittar du även material som ni behöver till er insamling.

Vi har även startat en digital insamlingsbössa som vi sprider i våra olika sociala kanaler. Ge gärna ett bidrag och glöm inte, alla bidrag räknas. Här hittar du vägen till den digitala insamlingen.

I nästa nummer av tidningen Scout hittar du ännu mera läsning om vad insamlingen Världens barn kan göra för skillnad i samhällen.

Kom ihåg, alla bidrag räknas!