Scoutnet

Scoutnet är Scouternas medlemsregister och verksamhetsstöd. Här hittar du information om hur Scoutnet fungerar.

Du som medlem kan själv logga in i Scoutnet och uppdatera dina uppgifter. Klicka på länken ”Har du glömt lösenord”, därefter anger du ditt medlemsnummer eller din mejladress. Följ sedan de instruktioner som ges. Om du inte har någon mejladress registrerad eller inte kan ditt medlemsnummer måste du kontakta din medlemsregistrerare för att få hjälp.

Inga system är helt utan buggar och fel men vi rättar dessa och uppdaterar systemet så fort vi kan. Upptäcker ni några fel eller om ni har problem med att utföra vissa uppgifter är vi tacksamma om ni rapporterar in detta genom att maila in en felbeskrivning till scoutnet@scouterna.se. Bifoga då gärna en skärmdump på ert problem.

Logga in på Scoutnet »
Till Scoutnets användarweb (med manual) »

Har du frågor om ditt medlemsskap eller medlemsavgift? Skicka e-post till scoutnet@scouterna.se eller ring 08-568 432 10.