Övriga resurser

Scouternas tryckta rekryteringsmaterial

Inspirerande informationsfoldrar, affischer och armband till rekryteringen får du tag på genom att kontakta din regionala utvecklingskonsulent.

Bilder

scouterna.photoshelter.com finns det ett urval av bilder att använda som är GDPR- säkrade.

Så här laddar du ned bilder från bildbanken:

1. Gå till Scouterna bildbank på Photoshelter.
  2. Välj ett galleri.
  3. Välj en bild.
  4. Klicka på Download image.
  5. Ange detta lösenord: Scouterna
  6. Välj storlek.

Film

Använd gärna vår reklamfilm! Scoutkårer har fri tillgång att använda filmen i sociala medier, på sin hemsida och så vidare. På Vimeo kan du ladda ned filmen, klicka på filmens rubrik för att komma dit.

Använd gärna kampanjens film som vi återanvänt från tidigare rekryteringskampanjer. Scoutkårer har fri tillgång att använda den i sociala medier, på sin hemsida och så vidare. På vimeo kan du ladda ned filmen, klicka på filmens rubrik för att komma dit.

Skaffa en mer spännande fritid

På Vimeo finns även vår informationsfilm Om Scouternas program

Grafisk profil

Om vi tillsammans lyckas kommunicera ett entydigt, engagerat och starkt Scouterna når vi inte bara lättare fram med våra budskap. På kommunicera-sidorna kan du ladda ned logotyper, typsnitt och mycket mer för att använda när ni ska rekrytera.

Grafisk profil »

Ny logotyp till scoutkåren

Dags att uppdatera scoutkårens logotyp? Scouterna hjälper gärna till med att skapa en scoutkårlogotyp i Scouternas grafiska manér. Du startar processen mot en ny logotyp genom att fylla i formuläret via länken.

Ny scoutkårslogotyp »

Typsnitt

Scouternas rubriktypsnitt Franklin Gothic finns förinstallerat i Office-paketet i de flesta versioner.

De två vikterna vi använder finns även att ladda ner här (de är gratis):

Franklin Gothic Book Regular »
Franklin Gothic Book Medium »