Västra kansliet

Vi verkar för att stärka scouting i väst så att fler ska få chans att uppleva äventyr, utveckling och gemenskap!

Utveckling

Kansliets utvecklingskonsulenter erbjuder stöd, tips och workshops kostnadsfritt till alla direktanslutna scoutkårer för att växa och utveckla verksamheten. Behöver ni fler vuxna i kåren? Vill ni ha inspiration för hur ni kan använda Scouternas program? Hör av er!

Läs mer om Utvecklingskonsulenternas erbjudande>>

Internationell scouting

Scouternas Internationell sekreterare jobbar med internationell scouting och har Göteborg som placeringsort.

vastrakansliet@scouterna.se

Vi som jobbar på Västra kansliet

Bild på Malin Wallén

Malin Wallén

Regional utvecklingschef
E-post: malin.wallen@scouterna.se
076-623 25 27

Malin är Scouternas regionala utvecklingschef på Västra kansliet i Göteborg.

Foto saknas

Adam Lundberg

Utvecklingskonsulent
E-post: adam.lundberg@scouterna.se
0720-77 37 37

Adam stöttar scoutkårerna i Östra regionen, alltså Blekinge, Småland, Öland och Östergötland med bland annat rekrytering, inspiration och utveckling.

Bild på Mio Kuschick

Mio Kuschick

Internationell sekreterare |International secretary
E-post: mio.kuschick@scouterna.se
Telefon:
08-555 065 01 (kopplad till mobil)
0702-40 19 33

Mio jobbar som Internationell sekreterare, leder Internationella gruppen samt är projektledare för Scouternas arbete med Globala målen för en hållbar utveckling.

Scouterna, Västra kansliet

Carlbergsgatan 1, 412 66 Göteborg.

Västra kansliet på Facebook