Anmälan till adventsmingel 2018

Bli inspirerad, mingla och knyt nya kontakter!
Scouterna i östra regionen tillsammans med Sensus bjuder in till fem olika adventsmingel i Sensus lokaler i respektive stad. Under kvällen bjuds det på julfika, spännande möten, miniworkshops och möjlighet att ta del av det allra senaste inom Scouterna. Dessutom får du möjlighet att träffa Scouternas utvecklingskonsulenter, Sensus verksamhetsutvecklare och andra scoutkårer i närheten. Inbjudan riktar sig till utmanarscouter, ledare och scoutkårsaktiva – så ta med hela gänget!

Adresser och tider:

• Kalmar 27 november – Sensus lokaler på Skeppsbrogatan 47, klockan 17–21
  • Linköping 9 december – Sensus lokaler på Storgatan 39, klockan 13–16 (KO-träffen är direkt efter minglet)
  • Jönköping 10 december – Sensus lokaler på Östra storgatan 8, klockan 17–21
  • Växjö 11 december – Sensus lokaler på Norrgatan 15, klockan 17–21
  • Karlskrona 17 december – Sensus lokaler på Amiralitetstorget 27, klockan 17–21
  • Välj det adventsmingeltillfälle du vill anmäla dig/er till. Det är öppet hus under kvällen och ni väljer mellan vilka tider ni deltar.
  • På den som anmäler dig/er
  • Använd endast siffror.
  • Ange om du eller någon du anmäler har någon allergi (vilket födoämne och vilken omfattning, ex luftburet) eller annan matpreferens vi ska tänka på när vi planerar fikat.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.