Bli ledare

Vad kul att du är intresserad av att bli scoutledare! Som scoutledare erbjuds du som vuxen ett roligt och spännande uppdrag där vi tillsammans lär genom att göra. Du bidrar till att barn och unga kan stärka sin självkänsla, träna på ledarskap och ha roligt i en trygg miljö. Uppdraget som scoutledare är meningsfullt och ger dig en aktiv fritid.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av friluftsliv, ledarskap eller scouting för att engagera dig som scoutledare!

Scouterna är en religiöst och partipolitiskt obunden organisation. Fyll i det här formuläret så kommer en scoutkår i närheten av dig att höra av sig. Då godkänner du även att vi hanterar dina personuppgifter :)

• Exempelvis jobb eller studier
  • Vad har du för intressen? Vilken är din favoritfilm? Vad gör du helst en solig ledig dag?