Östra Sverige

Gata i äldre stad.

Här kan du hålla dig uppdaterad med vad som händer i Blekinge, Jönköping, Kronoberg, Kalmar och Östergötland. Utvecklingskonsulenterna för östra Sverige utgår ifrån Göteborg och Malmö.

Kommande händelser

Östra regionala kansliet

Det regionala kansliet finns för att stötta kårer och distrikt inom områdena rekrytera, behålla och utveckla. Kårerna och dess distrikt i Scouterna kan till exempel få stöd och inspiration för att utveckla verksamheten eller hur man rekryterar nya scouter och ledare.

Följande personer jobbar med Östra Sverige:

personalbild_adamlundberg

Adam Lundberg

Utvecklingskonsulent
E-post: adam.lundberg@scouterna.se
Telefon:
08-555 065 07
Mobil:
072-077 37 37

Adam stöttar scoutkårerna i Östra regionen, alltså Blekinge, Småland, Öland och Östergötland med bland annat rekrytering, inspiration och utveckling.

presentationsbild_1

Linnea Hansson Henne

Utvecklingskonsulent
E-post: linnea.hansson@scouterna.se
Mobil:
076-853 94 57

Linnea stöttar scoutkårerna i Östra regionen, alltså Blekinge, Småland, Öland och Östergötland med bland annat rekrytering, inspiration och utveckling.

Distrikt

I östra Sverige finns följande scoutdistrikt som tillhör Scouterna: