Östra Sverige

20180114 Viksjö scoutkår och Homenetmenkåren i Jakobsberg har gemensamma prova-på-aktiviteter i Viksjö.

Vi vill att alla ska få möjlighet att uppleva scouting, i vår verksamhet som är så bra att ingen kan tänka sig något roligare eller mer utvecklande.  Vi gör det genom att överträffa scouternas förväntningar i varje möte och genom att scouterna utvecklas till förebilder i vår gemensamma rörelse.

Utvecklingskonsulenterna är redo att stötta er

Ta chansen att boosta verksamheten med inspiration, tips och stödinsatser från oss som jobbar med scoutkårer i Nordöstra Götalands-, Norra Smålands- och Dackes scoutdistrikt. Det blir en väl investerad tid som inspirerar och ger er goda förutsättningar att fortsätta verka för barn och ungas utveckling inom scouting. Inriktningen på besöket bestäms tillsammans  för att möta era behov och utmaningar. Vi skräddarsyr upplägg efter era behov för att stötta utvecklingsarbetet i scoutkåren, så hör av er!

Ladda ned konsulenternas broschyr

Följande personer jobbar med Östra Sverige:

person_foto-saknas1

Adam Lundberg

Utvecklingskonsulent
E-post: adam.lundberg@scouterna.se
Mobil:
0720-77 37 37

Adam stöttar scoutkårerna i Östra regionen, alltså Blekinge, Småland, Öland och Östergötland med bland annat rekrytering, inspiration och utveckling.

Anmäl dig till östra regionens nyhetsbrev

Kommande händelser

Distrikt

I östra Sverige finns följande scoutdistrikt som tillhör Scouterna: