Östra Sverige

Gata i äldre stad.

Här kan du hålla dig uppdaterad med vad som händer i Blekinge, Jönköping, Kronoberg, Kalmar och Östergötland. Du hittar även kontaktuppgifter till det regionala kansliet i Linköping och länkar till distrikten.

Kommande händelser

Östra regionala kansliet

Det regionala kansliet finns för att stötta kårer och distrikt inom områdena rekrytera, behålla och utveckla. Kårerna och dess distrikt i Scouterna kan till exempel få stöd och inspiration för att utveckla verksamheten eller hur man rekryterar nya scouter och ledare.

Besöks- och postadress

Scouterna
Gamla Tanneforsvägen 21
582 54 Linköping

Följande personer jobbar på det regionala kansliet i Linköping:

Elisabeth_Danefjalll

Elisabeth Danefjäll

Medlemsutvecklingschef
E-post: elisabeth.danefjall@scouterna.se
Telefon:
08-555 065 79
076-623 25 79

Elisabeth är medlemsutvecklingschef och leder från Stockholm den regionala kanslifunktionen på Scouternas regionala utvecklingskansli i Linköping.

IMG_9634 (6)

Alicia Sjögren

Utvecklingskonsulent
E-post: alicia.sjogren@scouterna.se
Telefon:
08-568 432 72
076-623 25 50

Alicia är utvecklingskonsulent och stöttar kårerna i Blekinge, Småland, Öland och Östergötland med bland annat rekrytering, inspiration och utveckling.

presentationsbild_1

Linnea Hansson Henne

Utvecklingskonsulent
E-post: linnea.hansson@scouterna.se
076-853 94 57

Linnea stöttar kårerna i Blekinge, Småland, Öland och Östergötland med bland annat rekrytering, inspiration och utveckling.

Distrikt

I östra Sverige finns följande scoutdistrikt som tillhör Scouterna: