Mellersta Sverige

Här kan du hålla dig uppdaterad med vad som händer i distrikten  Dalarna, Gästrike, Staffans, Södermanland, Upplandsslätten, Värmland, Västmanland och Scouterna Örebro län. Du hittar även utvecklingskonsulenterna och distrikten.

Kommande händelser

Regionala kansliet Norr/Mitt

Det regionala kansliet i Västerås finns för att stötta kårer och distrikt inom områdena rekrytera, behålla och utveckla. Kårerna och dess distrikt i Scouterna kan till exempel få stöd och inspiration för att utveckla verksamheten eller hur man rekryterar nya scouter och ledare.

Stora Gatan 2A

722 09 Västerås

Följande personer jobbar på det regionala kansliet i Västerås:

Måns Rangmar

Utvecklingschef Regionala kansliet Norr Mitt
E-post: mans.rangmar@scouterna.se
076-623 25 06

Måns är stationerad i Västerås och leder den regionala kanslifunktionen.

Unknown

Fredrik Kadesjö

Utvecklingskonsulent
E-post: fredrik.kadesjo@scouterna.se
Telefon:
08-555 065 09
0766-23 25 09

Fredrik är utvecklingskonsulent och arbetar på det Norr/Mitt kansliet. Han ansvarar för kårerna i den södra delen av det regionala området.

Linnéa Pettersson

Utvecklingskonsulent för Norr/Mitt.
E-post: linnea.pettersson@scouterna.se
Telefon:
08-555 065 12
073-274 66 12

Linnéa är utvecklingskonsulent och arbetar på Norr/Mitt kansliet. Hon ansvarar för kårerna i den norra delen av regionala området.

Distrikt

I mellersta Sverige finns följande scoutdistrikt som tillhör Scouterna: