Erbjudanden

Här samlar vi erbjudande till scouter och kårer

Scoutrabatt på utställningen ”Tutankhamun-graven och skatterna”

I Frihamnen i Stockholm har du chansen att få en unik inblick i de arkeologiska lämningarna från det forntida Egypten. Där får du följa med på en upptäcktsresa till skatterna från Tutankhamun och hans berömda grav, exakt som de var vid upptäckten av Howard Carter 1922. Upplev det magiska ögonblicket från upptäckten – precis som om du hade varit där själv. Utställningen är lämplig för såväl yngre som äldre barn. För de yngre barnen finns audioguiden i en barnanpassad version. Audioguiden ingår i biljettpriset och det finns instuderingsmaterial att ladda ner inför besöket.

Boka biljetter till utställningen med scoutrabatt! Priser:

Tis-fre:               Lö-sö

Vuxen            140 kr                170 kr

Barn               55 kr                   65 kr

Om ni är 10 personer eller mindre, boka biljetter via: www.juliusbiljettservice.se
Använd rabattkod: scout

För sällskap på 11 personer eller mer, boka biljetter via telefon 046-2804550
En ledare per tio scouter går gratis.

Läs mer om Tutankhamun utställningen »

Tut_250x250px

Köp navigationslitteratur och gå förarintygskurs till rabatterat pris

Scouterna samarbetar med Sjöklar och de ger rabatt på navigationslitteratur och förarintygskurs på webben till scouter.

Läs om Sjöklars erbjudanden till scouter »