Erbjudanden

Här samlar vi erbjudanden till scouter och kårer.

Hyr bil hos Mabi med scoutrabatt

Scouterna och Mabi Hyrbilar har nu ett avtal för hyra av personbilar, minibussar och skåpbilar. Bokning sker via webben med en kampanjkod eller genom att kontakta Mabi och registrera kåren.

Boka via webben med kampanjkod

Att boka via webben gör det enkelt för kårer och medlemmar som nöjer sig med bokningar utan manuell handpåläggning. Bokning på webben med kampanjkod kräver ingen förregistrering, ger 10 % rabatt på webbpriset och görs endast med kreditkortsbetalning. Koden är Scout, och det spelar ingen roll om du använder stora eller små bokstäver.
Gå till Mabis webb-bokning >>

Bokning genom registrering hos Mabi

Avtalet omfattar landets samtliga scoutkårer och ger rejäla rabatter på ordinarie priser.  För att ta del av rabatten behöver kåren registrera sig hos Mabi, genom att mejla kårnamn och eventuellt organisationsnummer till thomas.westberg@mabi.se.

Prisexempel bilhyra Mabi (pdf) »

Köp navigationslitteratur och gå förarintygskurs till rabatterat pris

Scouterna samarbetar med Sjöklar och de ger rabatt på navigationslitteratur och förarintygskurs på webben till scouter.

Läs om Sjöklars erbjudanden till scouter »