Om Svedea & Willis Towers Watson

Om Svedea

Svedea erbjuder försäkring för företag, yrkesgrupper, organisationer och föreningar. Våra försäkringslösningar är skräddarsydda med en omfattning, administration och skadehantering som är optimalt anpassad efter respektive företags önskemål och behov.

Vi är ett starkt värderingsdrivet bolag som strävar mot en gemensam och utmanande vision – att utveckla och förändra försäkringsbranschen. Vi menar att försäkring kan göras både enklare och mer anpassad till kundernas situation och behov.

Svedea är en fristående enhet inom världens tredje största återförsäkringskoncern, Hannover Re. Genom våra ägare upprätthåller Svedea en mycket stark finansiell ställning och en A+ -rating. Försäkringsgivare för Svedeas produkter är sakförsäkringsbolaget HDI Global Specialty SE.

Läs mer om Svedea här: www.svedea.se

 Om Willis Towers Watson

Willis Towers Watson är en ledande global riskrådgivare och försäkringsförmedlare. Med historia från 1828 verkar Willis Towers Watson idag på samtliga kontinenter med mer än 39 000 anställda i 120 länder. Våra rådgivare är specialister inom operationella-, lednings-, och personrisker och har erfarenhet från alla branschsegment och verksamhetsområden – över hela världen. I Sverige har vi varit verksamma sedan 1991 och är idag ca 150 medarbetare fördelade mellan våra kontor i Stockholm (HK), Göteborg, Malmö och Karlstad. Tillsammans med vårt systerföretag Max Matthiessen är Willis Towers Watson nordens största risk- och försäkringsrådgivare.

Läs mer om Willis Tower Watson på www.willistowerswatson.com