Om Svedea & Willis Towers Watson

Om Svedea

Svedea Specialförsäkring är ett nischat bolag med en tydlig ambition: Att bli nummer ett i de marknadssegment där bolaget är verksamt.

Svedea erbjuder gruppförsäkringar för företag, yrkesgrupper, organisationer och föreningar. Alla försäkringar skapas utifrån gruppens önskemål och behov och blir därför optimalt anpassade i sin omfattning, administration och skadehantering. För privatpersoner erbjuder Svedea även försäkringar för båtar, motorcyklar, snöskotrar och ATV.

Bakom Svedea står en av mycket stark finansiell aktör, Hannover Re-koncernen. Förutom att vara en ekonomisk garant med AA-rating ger koncernen Svedea tillgång till internationell expertis inom flera områden.

Läs mer om Svedea på svedea.se.

 Om Willis Towers Watson

Willis Towers Watson är en ledande global riskrådgivare och försäkringsförmedlare. Med historia från 1828 verkar Willis Towers Watson idag på samtliga kontinenter med mer än 39 000 anställda i 120 länder. Våra rådgivare är specialister inom operationella-, lednings-, och personrisker och har erfarenhet från alla branschsegment och verksamhetsområden – över hela världen. I Sverige har vi varit verksamma sedan 1991 och är idag ca 150 medarbetare fördelade mellan våra kontor i Stockholm (HK), Göteborg, Malmö och Karlstad. Tillsammans med vårt systerföretag Max Matthiessen är Willis Towers Watson nordens största risk- och försäkringsrådgivare.

Läs mer om Willis Tower Watson på www.willistowerswatson.com