• Demokratijamboree 2020 kommer gå av stapeln i Västerås!

2019-09-27

Nästa år är det dags för Demokratijamboree och Scouternas stämma igen! Vi kan med glädje berätta att Demokratijamboree 2020 kommer att arrangeras på Aros Congress Center i Västerås 20-22 november.

• Fredric Ripe tillträder som kommunikationschef

2019-08-19

Fredric Ripe tillträder som Scouternas nya kommunikationschef och tar plats i ledningsgruppen. Han kommer närmast från tjänsten som kommunikationschef på Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Region Stockholm, med ansvar för intern- och extern-kommunikation och webbplatser som Folkhälsoguiden och Folkhälsokollen. Som ny kommunikationschef ser han fram mot att få ännu fler barn och unga att bli scouter och fortsätta att öka medlemsantalet.

• Scoutforum 2019

2019-07-25

Du är inbjuden till Scoutforum 2019 – Scouternas egen festival. Under Scoutforum genomförs också Scouternas förvaltningsmöte.