• Redo för världsscoutjamboree i Sydkorea

2021-03-08

Nu tar vi första steget mot världsscoutjamboreen 2023. Då samlas scouter från hela världen i Sydkorea under temat Draw your dream. Vilka drömmar kommer världens ungdomar att ha 2023? Hur kommer världen att se ut?

• Angående coronaviruset och Covid-19

2021-02-22

Stoppa spridningen – inte verksamheten, prova nya vägar istället! Tänk på att det är kåren själva som bestämmer över sin egen verksamhet. Går det att bedriva en säker verksamhet hos just er, så gör ni det. Om inte, ställ om till annat.

Läs hela artikeln»

• Tack för ditt engagemang: Vi höll i – vi höll ut och vi höll ihop!

2020-12-16

Året 2020 har vi vandrat i en ny och svårnavigerad terräng. Vi har ställts inför livets allvar, vilket har påverkat världen, samhället, vår verksamhet och personliga liv på olika sätt. Vi har fått ställa om både i tanke och handling. Vi har varit tvungna att tänka på säkerhet ur ett nytt perspektiv, likväl som på konsekvenser för kårernas ekonomi. Mitt i allt detta har vi sett prov på stor klokhet, omtänksamhet, flexibilitet och engagemang i hela scout-Sverige.