Tidningen Scout

Scout är tidningen för alla scouter i Sverige. Tidningen Scout vänder sig till scouter i alla åldrar, ledare och föräldrar. Tidningen kommer ut med tre nummer per år.

Webbtidningen Scout

Allt som inte fick plats i tidningen och massor av pyssel och tips finns i webbtidningen Scout.

Läs webbtidningen »

Vem får tidningen Scout?

Alla medlemmar i Scouternas medlemsregister Scoutnet får tidningen direkt i sin brevlåda. Medlemmar i NSF, Equmenia Scout och Salt Scout får också tidningen. För adressändring, prenumerationsärenden och frågor om utebliven tidning, kontakta respektive organisation.

Kontakta redaktionen

Vi vill veta vad du tycker om din medlemstidning! Scoutens redaktion ligger på Instrumentvägen i Hägersten, Stockholm och görs av Anna Nilsson, chefredaktör, tillsammans med en redaktion på contentbyrån Spoon. Vill du tipsa redaktionen? Mejla till redaktionen@scout.se

Scouterna
Box 420 34

08-568 432 00

Chefredaktör

Anna_Nilsson

Anna Nilsson

Föräldraledig
E-post: anna.nilsson@scouterna.se

Anna ansvarar för innehållet i Scouternas kommunikation.

Ansvarig utgivare

2012_katarina_hedberg_1345037149

Katarina Hedberg

Generalsekreterare
E-post: katarina.hedberg@scouterna.se
Telefon:
08-568 432 00

Som generalsekreterare leder Katarina Scouternas verksamhet på uppdrag av styrelsen. Hon är även ordförande i styrelsen för Scouternas folkhögskola.