Tidningen Scout

Scout är tidningen för alla scouter i Sverige. Den vänder sig till scouter i alla åldrar, ledare och föräldrar.

Tidningen kommer ut med fyra nummer per år och produceras av Scouterna tillsammans med contentbyrån Spoon. I arbetsgruppen ingår ett större redaktionsråd med Scouternas samverkansorganisationer, ideella och ungdomsredaktörer.

Webbtidningen Scout

Allt som inte fick plats i tidningen, extramaterial och mycket mer finns i webbtidningen Scout.

Läs webbtidningen »

Vem får tidningen Scout?

Alla medlemmar i Scouternas medlemsregister Scoutnet får tidningen direkt i sin brevlåda. Medlemmar i NSF, Equmenia Scout och Salt Scout får också tidningen. För adressändring, prenumerationsärenden och frågor om utebliven tidning, kontakta respektive organisation.

Kontakta redaktionen

Vi vill veta vad du tycker om din medlemstidning! Scoutens redaktion ligger på Instrumentvägen i Hägersten, Stockholm och görs av Anna Nilsson, chefredaktör, tillsammans med en redaktion på contentbyrån Spoon. Vill du tipsa redaktionen? Mejla till redaktionen@scout.se

Scouterna
Box 420 34

08-568 432 00

Chefredaktör

Anna_Nilsson

Anna Nilsson

Anna är contentansvarig och chefredaktör för tidningen Scout.
E-post: anna.nilsson@scouterna.se
Mobil:
076-623 25 18

Anna ansvarar för innehållet i Scouternas kommunikation.

Ansvarig utgivare

20180221 Scouternas generalsekreterare Petra Lindskog

Petra Lindskog

Generalsekretare
E-post: petra.lindskog@scouterna.se
Telefon:
08-568 432 00

Som generalsekreterare leder Petra Scouternas verksamhet på uppdrag av styrelsen.