Scouternas nyhetsbrev

Som medlem i Scouterna får du information om vad som händer inom scoutrörelsen via Scouternas nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ut per e-post en gång i månaden.

Vi i Scouterna tror på demokrati, och vi tror att ju mer du som medlem känner till om vad som händer i rörelsen, desto större möjlighet har du att påverka framtiden för scoutrörelsen. Registrera din e-postadress i formuläret nedan för att vara säker på att inte missa något som händer i Scouterna.

Prenumerera på Scouternas nyhetsbrev

*obligatoriskt

Scouternas nyhetsbrev skickas ut till alla som registrerat sin e-postadress i ovanstående formulär eller i Scoutnet. Scouternas nyhetsbrev är riktat till alla scouter, oavsett förbund. Scouterna använder ett nyhetsbrevsverktyg (Mailchimp) för att hindra spam och för att säkerställa att dina uppgifter inte används i några andra sammanhang än för just information från Scouterna.

Tidigare nyhetsbrev