Scoutnytt

internationella-flickdagen-scouterna

Metodmaterial för Internationella flickdagen

Nyheter

Den 11 oktober varje år uppmärksammar vi Internationella flickdagen. Temat för 2017 handlar om rätten till utbildning runt om i världen.

Läs hela artikeln »

20170802 Scouternas generalsekreterare Katarina Hedberg gratuleras p sin fˆdelsedag p funktion‰rsinvigningen p Jamboree17,

Scouterna söker ny generalsekreterare, Katarina Hedberg slutar till våren

Nyheter

Katarina Hedberg lämnar sitt uppdrag som generalsekreterare för Scouterna när hennes förordnande löper ut i februari.

Hjärta_vitt

Scouter är schyssta kompisar – på fredsdagen och alla andra dagar

Fredsdagen, Nyheter

Årets fredsbudskap är att alla scouter är schyssta kompisar.

Läs hela artikeln »
passa på scouterna extern kampanj

Rekrytering över hela landet

Nyheter

Här finns alla metod- och materialtips, annonsmallar och andra kommunikativa verktyg för den lokala scoutkåren. I år förstärker vi dessutom rekryteringsperioden med två externa kampanjer i press och digitala kanaler.

Världens Barn 20 år

Skramla för Världens barn

Nyheter

Veckorna 39-40 är det dags för Sveriges största insamling för världens barn. Insamlingen är öppen för alla och det är lätt för scoutkåren att engagera sig.

Bidra med innehåll

Scoutnytt är Scouternas gemensamma arena för nyheter och debatt. Har du något du vill berätta om eller debattera? Har du en idé eller en nyhet vi borde skriva om?

Bidra med innehåll »

Prenumerera på Scoutnytt