Scoutnytt

demokratijamboree

Anmälan öppen till Demokratijamboree & Scouternas stämma

DEN 18-20 NOVEMBER pågår Demokratijamboree i samband med Scouternas stämma.

Jamboree17_black

Anmälan till Jamboree17 är öppen!

Visst ska du med på nästa sommars stora äventyr: Jamboree17! I länkarna under finns allt du behöver veta om anmälan.

aa82f84d-4aeb-4919-84f1-affb9873d3a9

Var med och fira Scouternas fredsdag!

Den 21 september firar vi Scouternas fredsdag och 100 procent scout, i samband med Förenta Nationernas (FN) internationella fredsdag. I år lyfter vi frågan om ungas självkänsla och välmående med det nya programmet Free Being Me.

Skärmavbild 2016-08-29 kl. 19.15.57

World Scout Parliamentary Union General Assembly i Stockholm 31/8 – 2/9

Nyheter

31 augusti till 2 september är Riksdagens scoutnätverk tillsammans med Scouterna värdar för det 8e mötet med World Scout Parliamentary Union, ett världsomspännande nätverk av parlamentariker som delar scoutrörelsens värderingar.

Bidra med innehåll

Scoutnytt är Scouternas gemensamma arena för nyheter och debatt. Har du något du vill berätta om eller debattera? Har du en idé eller en nyhet vi borde skriva om?

Bidra med innehåll »

Prenumerera på Scoutnytt