Scoutnytt

alm

Scouterna medverkar i Almedalen

Almedalen, Nyheter

Vi arrangerar samtal vid lägerelden om det värdebaserade ledarskapet och deltar i seminarium om inkluderande verksamhet.

webb_nathaliemalic-8108620

Kårenkäten 2016 visar positiv utveckling och utvecklingsområden

Nyheter

Under 2016 genomfördes en enkätundersökning som visar både utmaningar och en mycket positiv utvecklingen.

Scouternas verksamhetsberättelse2016

Scouternas verksamhetsberättelse 2016

Nyheter

I och med 2016 slutförde vi vår första tvååriga verksamhetsplan enligt vår strategi 2015-2025. Verksamhetsberättelsen sammanfattar året som gått.

trygga möten

Teknikproblem med Trygga möten-webbkursen

Nyheter

För närvarande är det svårigheter att genomföra Trygga mötens webbkurs, då utbildningsplattformen Luvit har problem med sin server.

magnus_jaja

Ledning för svenska deltagandet i världsscoutjamboreen 2019

Nyheter

Nu presenteras ledningen för det svenska deltagandet i den 24:e världsscoutjamboreen 2019 som hålls i Nordamerika.

Bidra med innehåll

Scoutnytt är Scouternas gemensamma arena för nyheter och debatt. Har du något du vill berätta om eller debattera? Har du en idé eller en nyhet vi borde skriva om?

Bidra med innehåll »

Prenumerera på Scoutnytt