Scoutnytt

moodboard Jamboree17

Var funktionär på Jamboree17!

Jamboree17, Nyheter

Var med och skapa Jamboree17! Upplevelsen för dig som funktionär är intensiv och väldigt kul. Vi lovar dig massvis med roliga äventyr och många nya kompisar!

Scoutforum 2011

Scouternas förvaltningsmöte 2017 hålls 9 augusti

FÖRVALTNINGSMÖTET, Nyheter

Scouternas förvaltningsmöte 2017 hålls 9 augusti och det blir inget separat Scoutforum i år. Istället kommer det på Jamboree17 finnas möjlighet att ta del av workshops, utställningar och annan inspiration. Varmt välkommen!

Facebook_insamling_Scouterna_valborg

Insamling till Valborg – verktyg för scoutkåren

Nyheter

Insamling till scoutrörelsen är viktigt, utan gåvor kan vi inte leva upp till vår vision om Unga som gör världen bättre. Låt Valborg bli en möjlighet att samla in pengar till kåren.

MS-003-000064-07998

Efter fredagens händelser i Stockholm

Nyheter

Efter fredagens händelser i Stockholm går våra tankar till de som direkt berörts och alla som känner oro och rädsla.

20170311 Scouter i Bredäng

Nytt rekordår för Scouterna – ökar med 4,5 procent

Nyheter

Under 2016 ökade scouterna till 68 665 fördelat på 1 000 scoutkårer. Det är en ökning med 4,5 procent eller 2949 nya scouter.

Bidra med innehåll

Scoutnytt är Scouternas gemensamma arena för nyheter och debatt. Har du något du vill berätta om eller debattera? Har du en idé eller en nyhet vi borde skriva om?

Bidra med innehåll »

Prenumerera på Scoutnytt