Scoutnytt

Upptäckarnas karneval på Jamboree17

Nationell jamboree 2021, nu söker Scouterna ideella krafter till planeringsgruppen!

Vill du bidra till att lägga grunden för Scouternas nationella jamboree 2021?

startsidelapp_kommunicera

Tyck till om Scouternas verksamhetsplan

Nyheter

Scouternas verksamhetsplan visar hur vi rör oss närmare målen i strategin. Nu kan du ge din input till verksamhetplanen för 2019-2020.

frågestund styrelsen

Frågestund med styrelsen 26 juni

Nyheter

På Scouternas stämma 2016 beslutades att styrelsen ska hålla frågestunder på nätet. Mejla in din fråga redan idag!

Modiga samtal

Scouterna medverkar i Almedalen valåret 2018

Nyheter

Scouterna bjuder in till modiga samtal kring lägerelden i Almedalen, i år med fokus på hur vi kan ta tillvara barn och ungas engagemang.

Jordglobsballonger vid öppningsceremoni på World Scout Jamboree

Utdrag ur Polisens belastningsregister

Nyheter, Trygga möten

Organisationer, som bedriver barn- och ungdomsverksamhet, har sedan 2013 möjlighet att begära att även ideella ledare visar upp ett utdrag ur Polisens belastningsregister.

Inbjudan Demokratijamboree

Inbjudan till Demokratijamboree och Scouternas stämma 2018

Demokratijamboree, Nyheter

Äntligen är det dags! Den 9-11 november håller Scouterna sin fjärde Demokratijamboree, i år på Karlstad CCC i Karlstad.

Scout_Miljo_Grund_Ljus 0002

Ny mobil lägereld skapar gemenskap i möten med makthavare

Nyheter

En mobil eld tillverkad av återvunna scoutkläder och halsdukar blir symbolen för Scouternas arbete med gemenskap, inkludering, värme och glädje. Elden lanserades i premiäravsnittet för vloggen ”Samtal vid elden”, i samband med Valborgsmässohelgen.

Lägereldsrapporten Ebba Busch Thor Scouterna

Premiär för Scouternas lägereldsvlogg

Lägereldsrapporten, Nyheter

I det första avsnittet träffar Zebastian, Natali och Henrik Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor i hennes arbetsrum för att samtala kring lägerelden.

Skärmavbild 2018-04-23 kl. 16.08.54

Samarbete för barn med ADHD och autism ska få en meningsfull fritid

Nyheter

Scouterna och Friluftsfrämjandet tar ett gemensamt initiativ för att förbättra tillgängligheten för barn och unga med ADHD och autism.