Scoutnytt

hjärtedagen

Tack till er som sparar med hjärtat

Nyheter

På Hjärtedagen tog Scouterna emot 514 655 kronor från Swedbank Humandfond, pengar som ger möjlighet för fler barn och unga att få uppleva scouting.

Pressbild_Lernia_Den-nya-rikssvenskan

Scouterna först ut med nya rikssvenskan i växeln

Nyheter

Scouterna tillsammans med Stockholms universitetsbibliotek är först ut att använda röstprototypen av den nya rikssvenskan. I Scouternas växel välkomnas nu alla av den nya rösten.

scouterna-logo

Fler medlemsföreningar men minskat statsbidrag

Nyheter

Scouternas ersättning per medlemsförening och medlem sänks vilket sammantaget påverkar vårt totala statsbidrag med cirka 2 miljoner kronor.

new-year-1118250_1280

Scouterna önskar Gott Nytt År

Nyheter

Läs talet som Martin Björgell (Scouternas styrelse 2008-2016) höll under Demokratijamboree 2016, som en hyllning till Scouterna, scoutrörelsen och till dig som scout. Tack för 2016 och för att du är med och gör världen bättre!

scouterna-bild2

Låt lägerelden brinna – Scouternas julkampanj 2016

Nyheter

Scouterna kommer 1-24 december ha en digital julkampanj som heter Låt lägerelden brinna för att samla in pengar till Scouternas verksamheter runt om i landet.

Bidra med innehåll

Scoutnytt är Scouternas gemensamma arena för nyheter och debatt. Har du något du vill berätta om eller debattera? Har du en idé eller en nyhet vi borde skriva om?

Bidra med innehåll »

Prenumerera på Scoutnytt