Scoutnytt

Opening ceremony. Photo: Magnus Fröderberg/Scouterna

Free Being Me har kommit till Sverige!

Nyheter

Free Being Me ska ge scoutledare verktyg för att hjälpa unga att öka deras kroppsliga självförtroende. Materialet har nu översatts till svenska och består av två aktivitetspaket som riktar sig till spårare, upptäckare och äventyrare och en ledarguide.

Scouterna-symbol_blue

Canal Digital gör om sin reklamfilm

Nyheter

Scouterna och Canal Digital har efter samtal enats kring en väg framåt gällande den reklamfilm som Canal Digital gjort och där scouter visas upp på ett sätt som inte överensstämmer med dagens scoutrörelse.

Photo: Kim Rask/Scouterna

Equmenias beredningskonferens

Nyheter

Om två veckor har Equmenia kallat till en beredningskonferens. Syftet med denna är att diskutera hur den avtalsmässiga relationen ska se ut mellan Equmenia och Scouterna. Beredningskonferensen är rådgivande inför Equmenias riksstämma som hålls i november.

Bidra med innehåll

Scoutnytt är Scouternas gemensamma arena för nyheter och debatt. Har du något du vill berätta om eller debattera? Har du en idé eller en nyhet vi borde skriva om?

Bidra med innehåll »

Prenumerera på Scoutnytt