Scoutnytt

trygga möten

Tyck till om Trygga mötens webbkurs

Nyheter

Vad tycker du om nuvarande webbkurs och vad vill du förbättra? Berätta genom att fylla i ett enkelt formulär!

PH20170805-DSCF1591

Planeringsgrupp för nationella jamboreen 2021

Nyheter

Planeringsgruppen för nationell jamboree 2021 är nu utsedd. Ledare av gruppen blir Therese Julén och Patrik Ulvdal.

Läs hela artikeln »
2018-08-08 Sjöscoutläger på Brännö i Göteborgs skärgård med Göteborgs sjöscoutkår, Viggbyholms sjöscoutkår och ett tjugotal tyska scouter. Lägret heter Forest Gump 2018. Uppdrag åt Scouterna

Scouterna får över 4 miljoner till demokratiskola

Nyheter

Nu startar Scouterna ”Världsförbättrarprojektet” – en demokratiskola för barn mellan 8 och 12 år. Målet är att sänka åldersgränsen för vilka som kan och vill delta i samhällsdebatten.

DJ_161119_1179_fr

Nu har handlingarna inför Scouternas stämma släppts

Demokratijamboree, Nyheter

Handlingarna innehåller allt som behövs inför stämman för att kunna följa med i arbetet och sedan fatta grundade beslut.

Upptäckarnas karneval på Jamboree17

Nationell jamboree 2021, nu söker Scouterna ideella krafter till planeringsgruppen!

Nyheter

Vill du bidra till att lägga grunden för Scouternas nationella jamboree 2021?

startsidelapp_kommunicera

Tyck till om Scouternas verksamhetsplan

Nyheter

Scouternas verksamhetsplan visar hur vi rör oss närmare målen i strategin. Nu kan du ge din input till verksamhetplanen för 2019-2020.

frågestund styrelsen

Frågestund med styrelsen 26 juni

Nyheter

På Scouternas stämma 2016 beslutades att styrelsen ska hålla frågestunder på nätet. Mejla in din fråga redan idag!

Modiga samtal

Scouterna medverkar i Almedalen valåret 2018

Nyheter

Scouterna bjuder in till modiga samtal kring lägerelden i Almedalen, i år med fokus på hur vi kan ta tillvara barn och ungas engagemang.

Jordglobsballonger vid öppningsceremoni på World Scout Jamboree

Utdrag ur Polisens belastningsregister

Nyheter, Trygga möten

Organisationer, som bedriver barn- och ungdomsverksamhet, har sedan 2013 möjlighet att begära att även ideella ledare visar upp ett utdrag ur Polisens belastningsregister.