Scoutnytt

MN5D7160 m märke

Nu lanseras Scout View

Nyheter

Scout View är ett unikt och roligt samarbete med Google Sverige där alla vi scouter i Sverige får vara med och dokumentera och dela våra bästa stigar, vackra lägerplatser och hemliga smultronställen till omvärlden på Google Street View.

Demokratijamboree18+byline2.1

Demokratijamboreen och Scouternas stämma 2018 arrangeras i Karlstad

Demokratijamboree, Nyheter

Scouternas största demokratimöte nästa år, Demokratijamboree och Scouternas stämma 2018, arrangeras på konferensanläggningen CCC i Karlstad 10-11 november.

MFDX8444.CR2

Stöd och råd för Trygga möten

Nyheter, Trygga möten

Scouterna sätter rätten till en trygg fritid först och vi vill att tystnadskulturen kring mobbning och övergrepp slutar nu. Här finns en sammanställd lista med bra råd och stöd som du kan få från Trygga möten.

åhlens scouterna adventspyssel

Scouterna och Åhléns bjuder in till adventspyssel

Nyheter

Åhléns och Scouterna går ihop i ett pilotprojekt där vi lagom till jul samlas kring pysselbordet för att bidra till en härlig gemenskap där vi delar med oss av roliga idéer.

house-2151102_1280

Råd och tips för uthyrning av scoutstugor och lokaler

Nyheter

För att underlätta för kårer, distrikt och andra inom scoutrörelsen har Scouterna tagit fram en lista med goda råd kring uthyrning och utlån av lokaler.

Bidra med innehåll

Scoutnytt är Scouternas gemensamma arena för nyheter och debatt. Har du något du vill berätta om eller debattera? Har du en idé eller en nyhet vi borde skriva om?

Bidra med innehåll »

Prenumerera på Scoutnytt