Scoutnytt

Sankt Georg-budskap 2017

Nyheter

Den 23 april varje år firar scouter över hela världen Sankt Georgsdagen. I årets Sankt Georg-budskap uppmanar vi alla att vara modiga att vara sig själva.

06-03-2017. STOCKHOLM
PostkodLotteriets årliga Förmånstagarfest 2017.

Foto: Gustav Mårtensson

17 miljoner till Scouterna från PostkodLotteriet

Nyheter

Pengar som ska bidra till att ge ännu fler barn och unga en meningsfull fritid med äventyr, kompisar och friluftsliv.

Läs hela artikeln »
The fantastic Closing Ceremony of the 22nd World Scout Jamboree. Heavy rain and a gigantic fireworks. Photo: Jonas Elmqvist

Glöm inte anmäla er till Jamboree17

Nyheter

Välkommen till Jamboree17! På jamboree är scouting som allra bäst! Det kommer vara en fantastisk möjlighet för barn, unga och vuxna att uppleva äventyr och få nya kompisar – det lovar vi!

nathaliemalic-8105822

Nå ut till fler – registrera kåren på Fritidsinfo.se

Nyheter

Scouterna har inlett ett samarbete med Föreningen Fritidsinfo, som tillgängliggör utbudet av fritidsaktiviteter i Sverige.

hjärtedagen

Tack till er som sparar med hjärtat

Nyheter

På Hjärtedagen tog Scouterna emot 514 655 kronor från Swedbank Humandfond, pengar som ger möjlighet för fler barn och unga att få uppleva scouting.

Bidra med innehåll

Scoutnytt är Scouternas gemensamma arena för nyheter och debatt. Har du något du vill berätta om eller debattera? Har du en idé eller en nyhet vi borde skriva om?

Bidra med innehåll »

Prenumerera på Scoutnytt