Scoutforum 2015

Scoutforum2015

Scouternas stämma genomförs vartannat år. Men däremellan vill vi också träffas, utbyta idéer och inspireras av allt som sker runt om i Scoutsverige. Därför bjuder vi in till Scoutforum 2015 – en helg med aktiviteter, workshops och inte minst – fika.

När? 19-20 september 2015. Vi har planerat program mellan klockan 9.00 på lördagen till klockan 13.00 på söndagen. Det finns möjlighet att checka in från kl. 18.00 på fredagen.

Var? Scout Camp Ransberg, utanför Ransäter i Värmland.

Vad? Scoutforum kommer bli en helg utöver det vanliga. Under helgen får du möjlighet att träffa hundratals nya scoutkompisar och delta i spännande workshops och annat program.

Vem? Alla scouter över 15 år är välkomna att delta.

Ladda ner all info om Scoutforum som pdf »

Tagboard #scoutforum

Här ser du alla sociala medier-inlägg som taggats med #scoutforum.

Tagboard #scoutforum »

Anmälan och deltagarmöjligheter

Här hittar du all information du behöver om hur du kan delta på Scoutforum 2015, hur du anmäler dig och hur du betalar din deltagaravgift.

Anmälan och deltagarmöjligheter »

Program Scoutforum 2015

Scoutforum är ett enda stort härligt virrvarr av inspiration och engagemang med bland annat workshops och seminarier. Här hittar du helgens program och workshop-schema.

Program »

Resor till Scoutforum

Scoutforum kommer i år att gå av stapeln på Scoutcamp Ransberg och du kan boka buss från Karlstad via din deltagaranmälan.

Resor till Scoutforum »

Boende & måltider

Scoutforum äger rum på Scoutcamp Ransberg i Värmland. Här har vi samlat information om boende och måltider under helgen.

Boende och måltider på Scoutforum »