Internationella läger

Sugen på en upplevelse utöver det vanliga? Ditt nästa äventyr väntar runt hörnet, vart tar ditt internationella scoutäventyr dig härnäst?

– Börja med att titta på Läger & äventyrs lista över läger utomlands. Detta är inte en fullständig lista, utan bara de läger som Internationella gruppen och Arrangemangsgruppen lyckats nosa upp. Hittar du fler scoutläger utomlands som välkomnar scouter från andra länder, tipsa oss gärna här!

– Ta kontakt med lägrets arrangörer och få koll på det praktiska kring anmälan. På de flesta läger kan en delta som grupp, men till vissa läger vill arrangören samla alla deltagare från ett land i en grupp, s.k. kontingent. Läs mer om vad en kontingent är och hur det påverkar er här.

– Få inspiration och verktyg för hur ni planerar er scoutresa med lägret som destination på sidorna om ”Gör en egen resa”

Läs de inspirerande reportagen om Isabells äventyr i Sydkorea och Pers resa till Malta här – länk kommer