Scout i världen

From the cultural festival show. Photo: Christoffer Munkestam/Scouterna

Scouting finns i hela världen.  Som scout är du en del av en global ungdomsrörelse med över 50 miljoner medlemmar. Det finns mängder med sätt att mötas, lära och upptäcka tillsammans! Här kan du läsa om ett par exempel på hur du kan uppleva internationell scouting.

Gör en resa

Genom att göra en resa utmanas du till att upptäcka nya perspektiv och får nya erfarenheter om hur scouting, samhällen och kulturer fungerar. Gör en resa själv, eller tillsammans i kåren.

Gör en resa »

Kontakt med scouter i andra länder

Varje år kommer scouter från hela världen till Sverige i olika sammanhang: på läger, kurser, arrangemang eller som privatpersoner. Det finns många chanser att mötas på många olika sätt.

Kontakt med utländska scouter »

Bli scoutvolontär

Är det dags att utmana dig själv och resa ut på egen hand? Som scout har du möjlighet att jobba som volontär på världsscoutcentren eller på de nationella scoutcenter som finns runt om i världen.

Bli scoutvolontär »

Utveckla världen

Scouterna är en global fredsrörelse. I samarbete med scoutorganisationer i andra länder kan vi göra skillnad, i Sverige och runt om i världen. Här kan du läsa mer om hur.

Utveckla världen »