Utmanarkommittéträff 2019

Välkommen på träff för utmanarkommittéer!

Den 23-24 november bjuder Scouterna in till en nationell träff för representanter som idag arbetar i utmanarkommittéer och utskott runtom i Sverige. Syftet med träffen är att fortsätta diskutera kring vilka behov av samordning och idéutbyte som finns idag, dela framgångsfaktorer och få verktyg för att fortsätta driva sin verksamhet.

Anmälan finns här, senast 3 november >>

Praktisk information

Plats: Scouternas rikskansli i Stockholm, Instrumentvägen 19, Örnsberg. Här finns vägbeskrivning >>

Vem: 1–2 representanter från utskott/kommittéer i respektive organisation (t.ex. distrikt).

Tider: Lördag 23 november klockan 12 till söndag 24 november kl 12. Åker man tåg från Stockholm C hinner man till tåg som går från klockan 13.

Kostnader: Scouterna kommer att stå för kostnader för mat och boende under helgen.

Boende: För er som reser långt och behöver övernattning så kommer detta att bli på Zinkensdamms vandrarhem. Adress är Zinkens Väg 20 på Södermalm (mer information finns på www.zinkensdamm.com). Ta med egna lakan och handduk.

Anmälan: Senast 3 november här >>

Förberedelser: Under inledningen av dagen kommer ni att få presentera er på ett kreativt sätt, mer info kommer.

Kommer inom kort.

Adam Lundberg, samordnare för träffen