Utmanarkommittéträff 2019

Välkommen på träff för utmanarkommittéer!

Den 23-24 november bjuder Scouterna in till en nationell träff för representanter som idag arbetar i utmanarkommittéer och utskott runtom i Sverige. Syftet med träffen är att fortsätta diskutera kring vilka behov av samordning och idéutbyte som finns idag, dela framgångsfaktorer och få verktyg för att fortsätta driva sin verksamhet.

Anmälan finns här, senast 3 november >>

Praktisk information

Plats: Scouternas rikskansli i Stockholm, Instrumentvägen 19, Örnsberg. Här finns vägbeskrivning >>

Vem: 1–2 representanter från utskott/kommittéer i respektive organisation (t.ex. distrikt).

Tider: Lördag 23 november klockan 11.30 till söndag 24 november kl 12. Åker man tåg från Stockholm C på söndagen hinner man till tåg som går från klockan 13.

Kostnader: Scouterna kommer att stå för kostnader för mat och boende under helgen. Vi hoppas och räknar med att respektive scoutdistrikt/samverkansorganisation bekostar resa tur och retur Stockholm.

Boende: För er som reser långt och behöver övernattning så kommer detta att bli på Zinkensdamms vandrarhem. Adress är Zinkens Väg 20 på Södermalm (mer information finns på www.zinkensdamm.com). Ta med egna lakan och handduk.

Anmälan: Senast 3 november här >>

Förberedelser: Under inledningen av dagen kommer ni att få presentera er på ett kreativt sätt, mer info kommer.

lördag 23 november

Tid Aktivitet
11.30 Lunch
12.30 Workshop om hållbart engagemang
14.30 Fika och paus
15.00 Kreativ presentation av deltagare, deras kommittéer och verksamhet.
15.50 Paus
16.00 Workshop med Make Equal om normer
18.00 Middag, därefter häng på kansliet med snacks, glassbuffé och samkväm

söndag 24 november