Anmälan och kostnader

Här hittar du all information du behöver om kostnader och hur du anmäler dig till Scoutforum 2019.

Priserna är fasta och påverkas inte av antal måltider eller nätter du utnyttjar, eller antalet dagar du väljer att delta. Det är först till kvarn som gäller då vi har en begränsat antal sovplatser i våra *hotält och en viss maxkapacitet i restaurangköket. Du kommer i anmälan att kunna ange om du är allätare, eller vegan, och om du har eventuella allergier som vi bör ta hänsyn till. De flesta aktiviteter sker i tält på en lägeräng eller utomhus, därför kan det vara bra att ta med sittunderlag.

Deltagaravgift

Deltagaravgift för helgen: 300 kr

Logi

Alternativ 1. Ta med eget tält och bo i det: 0 kr

Alternativ 2. Boka en sovplats i hotält*: 150 kr

*Hotält är en lek med ord, men innebär att du betalar för att få sovplats i ett större militärtält ihop med 17 andra personer. Incheckning i hotält från kl. 17 på fredagen.

Mat

Alternativ 1. Ta med egen mat och laga själv: 0 kr

Alternativ 2. Hämta färdig mat i festivalens serveringstält: 400 kr.

Mat serveras med start från fredag kl. 18.30 med en middag. Därefter är det frukost, lunch och middag på lördag samt frukost och lunch söndag. Med möjlighet till kaffe och lite fika däremellan.

Väljer du att hämta mat i restaurangtältet måste du själv ordna med tallrik, bestick, kåsa etc.

Anmälan & betalning

Anmälan är öppen och sker via Scoutnet. Du som redan har konto i Scoutnet ska använda det, och inte skapa något nytt konto.
Sista anmälningsdag är 31 augusti.

Anmälan till Scoutforum 2019 »

Funktionärer och föreläsare anmäler sig inte via denna länk, utan ni kommer att kunna göra det genom en separat anmälan.