Frågestund med styrelsen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På Scouternas stämma 2016 beslutades att styrelsen ska hålla frågestunder på nätet. Inför Demokratijamboree bjuder vi in till den tredje frågestunden, så passa på att mejla in din fråga redan nu.

Nästa tillfälle för frågestund med styrelsen är den 5 november 2018 kl. 20.00-21.00 och medverkande från Scouternas styrelse är Gustaf Haag, Martin Persson och Oscar Sundås.

Vad vill du fråga styrelsen? Mejla din fråga till fragastyrelsen@scouterna.se redan nu!

Frågestunden direktsänds på Scouternas YouTube-kanal och spelas in, så att du också kan se den i efterhand.

Det har tidigare arrangerats två frågestunder.
Här kan du se frågestunder i efterhand »

Vad vill du veta?

Styrelsen uppmuntrar alla medlemmar att ställa frågor och vi tar alltid emot och besvarar dessa, även utanför frågestundstillfällena. Om du är osäker på vem du ska kontakta kan du alltid skicka din fråga till info@scouterna.se så kommer den att vidarebefordras till rätt person.