Frågestund med styrelsen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På Scouternas stämma 2016 beslutades att styrelsen ska hålla frågestunder på nätet. Nu bjuder vi in till den andra frågestunden, så passa på att mejla in din fråga redan nu.

Nästa tillfälle för frågestund med styrelsen är den 26 juni 2018 kl. 19.00-20.00.

Vad vill du fråga styrelsen? Mejla din fråga till fragastyrelsen@scouterna.se redan nu!

Frågestunden direktsänds på Scouternas YouTube-kanal och all information och direktlänk till sändningen kommer att finnas på denna sida på tisdag. Frågestunden kommer att spelas in så att du också kan se den i efterhand.

Den första frågestunden hölls måndagen den 15 januari.
Här kan du se frågestunden i efterhand »

Vad vill du veta?

Styrelsen uppmuntrar alla medlemmar att ställa frågor och vi tar alltid emot och besvarar dessa, även utanför frågestundstillfällena. Om du är osäker på vem du ska kontakta kan du alltid skicka din fråga till info@scouterna.se så kommer den att vidarebefordras till rätt person.