Kallelse och info

På den här sidan hittar du kallelsen till stämman och information kring hur du kan delta i Demokratijamboreen som sker i samband med stämman.

Kallelse till Scouternas stämma.pdf

Infobrev Demokratijamboree.pdf

Blankett överlåtelse av ombudsskap.pdf

Olika sätt att delta på Demokratijamboreen

Alla scouter är välkomna att delta på Demokratijamboreen! Här beskriver vi de olika sätten som du kan delta på.

Ombud

Att delta som ombud, i de demokratiska delarna av mötet, är kostnadsfritt (men för att få god mat och delta i kringarrangemanget, anmäler du dig även som deltagare).

Deltagare

Deltagande i workshops, plenumförhandlingar, besöka påverkanstorget, parallellprogram med workshops och spontanaktiviteter samt mat och fika för hela helgen, 500 kronor för dig under 26 år, du som är 26 år eller mer betalar 650 kronor. Kostnader för resa, boende och frukost ingår inte i avgiften.

Dagsdeltagare (lördag eller söndag)

Deltagande i workshops samt lunch (ej middag lördag kväll), 325 kronor.

Funktionär (16-25 år)

Frukost, mat, fika under hela helgen samt golvförläggning, 100 kronor (begränsat antal platser).

Walk-in-besökare

Som walk-in-besökare är det kostnadsfritt att besöka oss.

Tillägg för boende

Golvlogi för deltagare kostar 50 kronor för två nätter. Frukost kommer du att kunna köpa på arenan till ett självkostnadspris.

Hotellalternativ erbjuds för 395 kronor per natt, med tillägg för önskan om enkelrum. Vill du bo tillsammans med någon du känner, gör du detta genom att ni anmäler er tillsammans. Frukost ingår i hotellboendet.

Frågor?

Kontakta: demokratijamboree@scouterna.se