Utställning

FK_181110_083930

Foto: Fredrik Kadesjö

På Demokratijamboree kommer det finnas det ett utställningsområde där delar av Scouterna, eller andra organisationer som intresserar och gynnar scouter, är välkomna att ställa ut! Det är ett sätt att möta, nätverka med och sprida information till scouter från hela Sverige.

För utställare finns två grundpaket. Priset för dem kommer att ligga på 3 000 kronor. Det exakta priset för eventuell extra yta, utrustning och så vidare är inte exakt fastställt, men det beror på hur mycket yta ni vill ha, hur många personer ni är i eran monter och vad för utrustning ni önskar.

I paket 1 ingår:

Ett vanligt bord 120×60, två stolar, el och en utställningsyta på 2×3 meter. Mat och fika för två personer.

I paket 2 ingår:

Ett barbord, två barstolar, el och en utställningsyta på 2×3 meter. Mat och fika för två personer.

Intresseanmälan

Är du intresserad av att delta i utställningen på Demokratijamboree 2020? Fyll i forumuläret nedan.

Detta är en intresseanmälan som inte är bindande. Senast den 1 september 2020 kommer ni att behöva lämna ett definitivt besked om er medverkan. Frågor skickas till demokratijamboree@scouterna.se