Plats

Demokraitjamboree och Scouternas stämma 2018 kommer arrangeras på konferenscentret Karlstad CCC i (soliga) Karlstad. Karlstad CCC ligger på Tage Erlandergatan 8 i Karlstads kommun.

Datum

Demokraitjamboree och Scouternas stämma 2018 går av stapeln fredag den 9 november till söndag den 11 november.

Hålltider

Ombud på Scouterna stämma deltar på påverkanstorget och i beredningsgrupper medan deltagare på Demokratijamboree kan gå på programpass (se Program nedan) och spontanaktiviteter.

Boende

Ombud och deltagare väljer själva sitt boendealternativ. Det finns golvförläggning på skolor i Karlstad för 50 kr/natt eller hotellalternativ. Scouterna har bokat upp flera hotell i Karlstad och det är upp till varje deltagare att själv boka in sig på något av de alternativ som finns. Bokning sker med hjälp av Scouternas bokningssida där ni får rabatterade priser.

För bokning av hotell via bokningssidan gäller följande avbokningsregler:

• Avbokning kan ske med 100% återbetalning till senast 6 veckor innan Demokratijamboree
  • Avbokning kan ske med 50% återbetalning till senast 4 veckor innan Demokratijamboree
  • Avbokning kan ske med 25% återbetalning till senast 2 veckor innan Demokratijamboree

Gå till bokningssidan »

Resor

Resor bokas förslagsvis med SJ. När du anmält dig till Demokratijamboreen kan du via Scoutnet få tillgång till SJs scoutrabatt, logga in på Scoutnets startsida och boka resa (detta fungerar även för de som inte har Scoutnet som medlemsregister).

Hur betalar jag avgiften?

Den betalas med faktura. Fakturor skickas ut löpande.

Kartor