Boende

Ombud och deltagare väljer själva sitt boendealternativ. Det finns golvförläggning på skolor i Karlstad för 50 kr/natt eller hotellalternativ. Scouterna har bokat upp flera hotell i Karlstad och det är upp till varje deltagare att själv boka in sig på något av de alternativ som finns. Bokning sker med hjälp av Scouternas bokningssida där ni får rabatterade priser.

För bokning av hotell via bokningssidan gäller följande avbokningsregler:

• Avbokning kan ske med 100% återbetalning till senast 6 veckor innan Demokratijamboree
  • Avbokning kan ske med 50% återbetalning till senast 4 veckor innan Demokratijamboree
  • Avbokning kan ske med 25% återbetalning till senast 2 veckor innan Demokratijamboree

Gå till bokningssidan »

Resor

Resor bokas förslagsvis med SJ. När du anmält dig till Demokratijamboreen kan du via Scoutnet få tillgång till SJs scoutrabatt, logga in på Scoutnets startsida och boka resa (detta fungerar även för de som inte har Scoutnet som medlemsregister).

Att ha med sig barn till Demokratijamboree

För att möjliggöra deltagandet för ombud och deltagare kommer blöjfria barn över tre år kunna vara med på familjescoutingaktiviteter under stämmans gång. Det är björnarna Parum och Magna som bjuder in och kommer att ha öppet förmiddagar och eftermiddagar både lördag och söndag. Aktiviteterna är bland annat hämtade från Familjescouting-materialet. Måltider äter ni givetvis tillsammans med era barn. Anmälan görs i anmälningssystemet här »

Hur betalar jag avgiften?

Den betalas med faktura. Fakturor skickas ut löpande och behöver vara betalda när du kommer till Demokratijamboreen.