Anmälan

Här är anmälan till Demokratijamboree 2014. Anmälan är öppen till den 25 oktober.

För att vara garanterad hotellboende anmäl dig innan den 17 oktober, kl 17.00.

Demokratijamboreen och Scouternas stämma börjar med invigning den 22 november kl. 9.00 på Kristianstad arena. Stämman och Demokratijamboreen avslutas kl. 15.00 på söndagen den 23 november.

I fältet ”Destination” väljer du hur du önskar delta – klicka sedan på ”Sök resa” och följ guiden.
Detta är anmälan för såväl ombud som deltagare. Notera att workshops och spontanaktiviteter löper parallellt med förhandlingar och påverkanstorg. Slår du in födelsedata dras 150 kronor av förutsatt att du är max 26 år när startdagen för arrangemanget är.
Frågor? Tveka inte att kontakta demokratijamboree@scouterna.se

Om du använder en mobil för att se denna sida är det lättare att anmäla dig vi denna länk.