Demokratijamboree och Scouternas stämma 2020

DJ-byline-rosa-platta-NY

Demokratijamboree är en rolig och utvecklande mötesplats, fylld av demokrati, inspiration, utmaningar, vänner och gemenskap. Den 21-29 november hålls Demokratijamboree – helt digitalt. 

I höst är det dags för Demokratijamboree och Scouternas stämma igen! På grund av rådande situation kring covid-19 kommer Demokratijamboree och Scouternas stämma hållas helt digitalt, enligt ett beslut av Scouternas styrelse den 5 augusti.

Läs mer om detta beslut här >>

Under det digitala mötet, som pågår 21-29 november, får Scouternas medlemmar möjlighet att påverka organisationen. Demokratijamboree blir ett stort arrangemang som samlar och engagerar scouter från hela Sverige. Alla scoutkårer har möjlighet att göra sin röst hörd.

Demokratijamboree har fått en alldeles egen hemsida!

​All information som rör stämman kommer att finnas på den nya sidan demokratijamboree.se . Här kan du anmäla dig, hitta handlingarna till årets stämma, få mer information om hur det kommer att gå till rent praktiskt och även ta del av inspirationsmaterial. Vi samlar även tips på hur kårer kan jobba med demokrati både före och under stämman. Längre fram kommer ni även kunna ta del av programpass, workshops med mera. Hemsidan fylls på med mer innehåll löpande.​

Gå till nya hemsidan för Demokratijamboree >>

Har du frågor och funderingar? Maila demokratijamboree@scouterna.se