Demokratijamboree 2016

Skärmavbild 2015-12-18 kl. 09.46.20

Sen anmälan

Ordinarie anmälan för Demokratijamboree & Scouternas stämma 2016 har stängt, men du kan fortfarande anmäla dig via den sena anmälan. Observera att på grund av sen anmälan kan vi inte garantera plats till lördagens middag eller golvlogi på skola.

Vi söker fortfarande efter fler funktionärer, så om du tror att ett funktionärsuppdrag passar dig, anmäl dig som funktionär!

Den sena anmälan stänger den 31 oktober klockan 11.

Här anmäler du dig till den sena anmälan »

 

Dags för Demokratijamboree och Scouternas stämma

18-20 november arrangeras Demokratijamboree 2016 i Västerås. Helgen kommer att vara fullspäckad av aktiviteter, allt från workshops, utställningar, fest och sist men inte minst Scouternas stämma!

 

Vad tycker du att scouting är och vad ska det vara? Vad tycker du att vi ska göra för att göra vår organisation ännu bättre? Det här är frågor som kommer att diskuteras på Demokratijamboree, tillsammans med temat Unga som gör världen bättre. Det här är en helg fylld med inspiration och framtidsmöjligheter – så kom med oss till Västerås!

 

Alla är välkomna till Aros Congress Center för att diskutera, få ny kunskap, dela erfarenheter och delta i Scouternas största demokratiska möte. Det är här som de kommande årens Scouterna klubbas igenom!

 

Handlingar 2016

Här hittar du handlingarna till Scouternas stämma med alla förslag som ska behandlas på stämman.

Hitta handlingar och bilagor här>>

 

Kallelse och info

Här finner du kallelsen till Scouternas stämma och information om deltagaralternativ, priser och mycket annat. Denna sida uppdateras löpande med information.

Här finner du kallelsen och mer information om Demokratijamboree »

 

Förbered dig inför Demokratijamboree

Redan nu finns det saker du kan göra för att förbereda dig inför Demokratijamboree! Vad sägs till exempel om att göra Scouternas förberedande workshop?

Klicka på länken här och läs mer! »

 

Utmärkelsen Scouthjältar

I samband med Demokratijamboree 2016 kommer vi att uppmärksamma några av de scoutkårer, team eller ledare som har gjort fantastiska insatser i följande kategorier:

Klarare– en klart lysande förebild
Vassare– höga förväntningar som överträffas
Bredare– en gemenskap som attraherar fler

Läs mer om Scouthjältar här »

 

Frågor?

Kontakta: demokratijamboree@scouterna.se