Om webbplatsen Scoutservice

Scoutservice är den självklara startsidan på nätet för engagerade scouter.

Här finns Scoutnytt som är Scouternas gemensamma arena för nyheter och debatt. Du hittar även stöd för att leda patruller, kårer, distrikt och arrangemang.

Scouterna driver även tre andra webbplatser:

• Scouterna – riktar sig till föräldrar och andra som vill veta mer om hur man blir scout, vad Scouterna gör och vilka vi är som organisation.
  • Scoutshop – här kan du köpa scoutprylar som scoutdräkten.
  • Scouternas folkhögskola – här hittar du information om allmänna kurser, scoututbildningar, Värdebaserat ledarskap och Trygga Möten.

Kakor

• Webbstatistik (Google Analytics)

Om du inte vill ha några kakor kan du ställa in detta i din webbläsare.

Frågor och synpunkter

Har du frågor eller synpunkter på design eller funktionalitet på denna webbplats kan du gå in på vårt supportforum Scoutwebb.

Gäller det ändringar av innehållet kan du mejla webmaster@scouterna.se.

För dig som driver en lokal scoutsajt

Driver du en scoutsajt för din kår, ditt distrikt eller ett arrangemang? Se sektionen Scoutwebb under Utveckla kåren.