Tipsa om läger eller arrangemang

• Känner du till ett lokalt läger eller arrangemang som du vill tipsa fler om? Då kan du skicka in ditt tips så publicerar vi det på Scoutservice.

Lägret måste vara öppet för alla scouter i hela Sverige och ha en egen webbplats som vi kan länka till. Lägret ska också anordnas av en organisation som är ansluten till Scouterna, exempelvis ett distrikt eller en scoutorganisation.
  • Namn på person som fyller i det här formuläret.
  • Kontaktepost där Scouternas webmaster kan nå personen som fyller i det här formuläret. Kommer inte att publiceras.
  • Var äger arrangemanget rum?
    Äger arrangemanget rum i Sverige eller utomlands? (Frågan styr kodning som visar arrangemang i olika listor).
  • Vem är arrangör för arrangemanget?
    Vem kan åka på arrangemanget som deltagare?
  • Beskriv vem som får anmäla sig till arrangemanget, eller om ni har en särskild fokusgrupp.
  • Här kan du skriva in en längre beskrivning om arrangemanget.
  • Skriv in eventuell adress till arrangemangets webbplats (inkl http:// ).
  • Epostadress där man kan skicka frågor om arrangemanget. Denna epostadress kommer att publiceras.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.