Upplev 2020

Bild Upplev

Vi kommer att stanna i Sverige och resa till Gotland! Hoppas du hänger med!

Upplev 2020 kommer vara ett arrangemang utöver det vanliga. Äventyrarscouter från runt om i Sverige möts och tillsammans tar sig arrangemanget till Finland och Estland GOTLAND för att uppleva äventyr. Till skillnad från många andra av Scouternas arrangemang är fokus på friluftsliv och vandring mycket mindre och Upplev fokuserar istället mycket mer på andra delar ur scoutmetoden, såsom patrullsystemet och lokalt och globalt samhällsengagemang.

Under Upplev 2020 kommer temat vara centrerat runt Östersjön och resan
kommer också att inkludera flera besök på museum. Resor kommer ske med buss och färja.

Om resan inte kan genomföras till länderna i fråga finns en alternativ plan
som då resulterar i ett arrangemang inom Sveriges gränser istället. Om arrangemanget utförs i Sverige kommer du få möjlighet att ta ställning igen till ditt deltagande.

Kortfakta för Upplev 2020

För vem är arrangemanget? För dig som är äventyrarscout!
Vart ska vi åka? Finland och Estland GOTLAND

Vad kostar det? Max 9000kr  (vi jobbar kontinuerligt med att reducera kostnader genom att bland annat hitta mer prisvärda alternativ samt fondansökningar)
Sista ansökan? 2020-09-04 FÖRLÄNGD till 2020-09-11
Ansökan i Scoutnet fyller du i här