Leda för en hållbar värld

Skonertdivisionen. Gladan och Falken deltog i kappseglingstävlingen The Tall Ship's Races 2007. Firar 60 år. Segling från Kotka, Finland, till Stockholm. Christian Radich i solnedgång

Bild från Försvarsmakten, skonertdivisionen 07

2017 går arrangemanget tillika utbildningen Leda för en Hållbar Värld för första gången. Arrangemanget är ett samarbete med Försvarsmakten och förlagt på någon av Försvarsmaktens skonerter Gladan eller Falken. Här erbjuds ett spännande och annorlunda arrangemang med fokus på hållbart ledarskap och FNs hållbarhetsmål.

Arrangemanget riktar sig till dig som är utmanarscout och intresserad av att lära dig mer om hållarhet på en plattform som Scouterna aldrig tidigare haft tillgång till. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av sjömanskap för att ansöka.

Ledarteamet arbetar nu för fullt med att göra klart  och öppna ansökan. På arrangemangets hemsida kan du hålla dig uppdaterad om vad som är på gång!

ledaforenhallbarvarld.scout.se

Läs mer om Gladan och Falken på försvarsmaktens hemsida >>