European Jamboree 2020

Sommaren 2020 bjuder Polen in till Europeisk jamboree!

För första gången sedan 2005 arrangeras en Europeisk Jamboree. Självklart planerar Sverige att delta med en grupp – en ”kontingent”. Arbetet är precis påbörjat så mer information kommer ni hitta här framöver.

Vem arrangerar? Den Polska Scout- och Guideorganisationen med stöd från Europeiska WOSM och WAGGS- regionerna.

När är lägret? 27 Juli – 6 Augusti 2020 är själva lägret, det är ännu inte klart om och hur Sverige kommer att ha några dagar utöver det.

Var kommer lägret att vara? På Sobieszewo campsite utanför staden Gdansk i Polen

Vem kan åka? Scouter 14-18, födda mellan 26 juli 2002 och 2006. IST (lägerfunktionär) ska vara över 18 år och måste kunna kommunicera på engelska. Självklart kommer vi även att ta med ledare till deltagarna.

Avgift: det är inte klart ännu.

När kan jag ansöka om att delta: ansökan kommer att öppna våren 2019

kontakt? Du når de ansvariga ideella här: polen2020@scouterna.se

För att läsa mer på arrangörens sida klickar du här https://www.ej2020.org/

Scouternas arrangemang arrangeras i samverkan med Scouternas folkhögskola