BSA National Jamboree 2017

JS-110806-MG-9442

BSA National Jamboree är Amerikanska pojksscoutorganisationen BSA´s (Boy Scouts of America) återkommande jamboree, troligtvis världens största scoutläger

2017 kommer lägret hållas mellan 19 och 28 juli på BSA´s fasta lägerområde The Summit i West Virginia.

Den Svenska kontingenten kommer att bestå av ca 80 utmanarscouter i åldrarna 15-17 år samt ca 10 avdelningsledare och kontingentsledning. För att kunna åka med som deltagare skall du vara utmanarscout, du måste ha fyllt 15 och får inte ha fyllt 18 när lägret börjar.

Deltagarna kommer att delas in i patruller om 8 scouter och en ledare, de allra flesta aktiviteterna på BSA National Jamboree sker i patrullen och ni kommer få en fantastisk gemenskap och sammanhållning med era nya vänner.

Ansökan är nu öppen! Du gör din ansökan här

Läs mer om arrangemanget på www.bsa2017.scout.se