Bli arrangemangsledare

Som arrangemangsledare får du en utmanande uppgift och en värdefull erfarenhet när du leder ett av Scouternas arrangemang från idé till färdigställande.

20170311 Scouter i Bredäng

Sverige, världen och vidare! Scouternas arrangemangsledare stöttar ungas utveckling och utmanar sig själva och deltagarna.

Varje vår öppnar vi möjligheten att söka som arrangemangsledare för Scouternas arrangemang nästkommande år. Att vara ledare för ett nationellt eller internationellt arrangemang är inte bara utvecklande och en bra erfarenhet, utan det är också otroligt roligt att tillsammans med några andra i ett team ge deltagarna en fantastisk scoutupplevelse. Teamet planerar arrangemanget från början till slut, och får självklart hjälp och stöd av Scouternas Arrangemangsgrupp.

 

Som arrangemangsledare deltar du i en arrangemangsledarsamling samt en kurs där teamet diskuterar olika krissituationer och lär sig skriva krisplaner. Under arrangemangsledarsamlingen och kursen om kriser får teamet verktyg och ramar för att planera och genomföra arrangemanget.

Utöver dessa helger kommer ni i teamet även att ses några gånger för att lära känna varandra samt planera arrangemanget.

Vi behöver alltid bra ledare som vill skapa äventyr, är du en av dem? Lämna in din intresseansökan idag!

DSC00532

Scouternas arrangemang tar dig till hela världen – Vart vill du åka?

 

Att vara arrangemangsledare

Här kan du läsa svar på vanliga frågor om att var arrangemangsledare.

Att vara arrangemangsledare »