Om Arrangemangsgruppen

Vill du vara med och skapa arrangemang till hela Sveriges scouter. Ta chansen att gå med i Scouternas arrangemangsgrupp!

Scouternas arrangemangsgrupp är den stöd- och utvecklingsstruktur som hjälper teamen planera och genomföra arrangemangen, samt utveckla nya och befintliga arrangemang så att de följer med i scoutings utveckling.  Som medlem i Scouternas Arrangemangsgrupp utvecklar du och stödjer arrangemang inom Sverige och ute i världen. Scouternas Arrangemangsgrupp rekryterar och utbildar arrangemangsledarteam, följer och stödjer teamen i planeringen, samt utvecklar nya och befintliga arrangemang.

Scouternas Arrangemangsgrupp består just nu av 5 personer som jobbar för att stötta och utveckla arrangemangen.

Följ Scouternas arrangemang på Facebook >>

Mejla din intresseanmälan till arrangemangsgruppen >>