Prisma

Mohed, Söderhamns kommun

Equmenia

Målgrupp

Scouter, ledare och andra som vill vara med på gemensamma aktiviteter, scoutliv, gudstjänster och lägergemenskap. All scouts.

Sista anmälningsdag

31 mars, 2019

Om arrangemanget

Lägret kretsar kring tanken att vi som scouter och människor får vara ett prisma för Guds ljus och genom att vara precis som vi är kan vi lämna positiva spår där vi går. Lägret kommer bland annat innehålla en hjältedag inne i Söderhamn då vi alla får lära oss att göra positiva avtryck i vår omvärld. Att vara vardagshjältar utefter våra egna förutsättningar, helt enkelt!

The camp revolves around the idea that we, as scouts and people, must be a prism for the light of God and by being just as we are, we can leave positive traces where we go. The camp will include amongst other events a ”hero day” in the town of Söderhamn, to encourage all to make a positive impressions in our world. Being everyday heroes according to our own conditions, simply!

Webbplats

Info-epostadress