Ladda ner

Här kan du ladda ner de filer som finns uppladdade på Scoutservice. Du hittar även länkar till våra externa filbanker för böcker och bilder.

Scoutverksamhet

• Terminsprogram – färdiga terminsprogram med förslag på aktiviteter.
  • Programböcker – Ledarboken, åldersgruppernas böcker och Glöd.
  • Programmaterial – programmaterial för ledare för de olika åldersgrupperna.

Se även Aktivitetsbanken och Märkessystemet på Scouterna.se.

Om Scouternas styrning

• Styrelseprotokoll – protokoll från Scouternas styrelse.
  • Stämmoprotokoll – protokoll från Scouternas stämma och tidigare stämmor och årsmöten. Här finner du även förvaltningsmötesprotokoll.
  • Styrdokument – styrdokument som beslutats av Scouternas stämma eller Scouternas styrelse.
  • Rapporter – rapporter om Scouternas verksamhet, exempelvis årsredovisningar och verksamhetsrapporter.

Stöd till kåren

• Blanketter – blanketter för att ansöka om exempelvis bidrag eller förtjänstmärken.
  • Vägledningar – vägledningar för bland annat hur du utvecklar kårens verksamhet, ekonomi och organisation.
  • Mallar – dokumentmallar för Office som följer Scouternas grafiska profil samt mallar för specifika ändamål, exempelvis stadgar och pressmeddelanden.
  • Rekryteringsmaterial – material som du kan använda i kårens rekrytering.
  • Bildbank – bildbank där du kan ladda ner våra bilder i hög upplösning.
  • Manualer – manualer för våra IT-system exempelvis Scoutnet eller kårsajt i EpiServer.