Föra över film till 100-årsfirandet av roverscouting

I år fyller roverscouting 100 år och det ska hyllas genom att inspirera alla roverscouter att engagera sig tillsammans. Det gör vi genom att lansera ett do-it-yourself-program som fokuserar på de globala hållbarhetsmålen för roverscouter över hela Sverige.

• Berätta gärna utförligt så vi kan använda det till vår kommunikation.
  • Filen du skickar över måste vara i zip-format. På PC kan du högerklicka på filen och välja "Skicka till" och sedan "Komprimerad mapp". På Mac högerklickar du på filen och väljer "Komprimera". Tillåten maxstorlek på filen är 50MB.
    Genom att fylla i godkänner du att resulterandebild/film/text får användas i någon av Scouternas (även scoutkårer, scoutdistrikt med fler) kanaler (t.ex. sociala medier, redaktionellt, kampanjer, bildarkiv, film, broschyr, affisch, web) samt tryckt, digitalt och TV-sänt i media inom en icke specificerad tidsram.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.