Vill du vara med i Scouternas valberedning?

Scoutforum-LW-9100

Snart är det dags för Demokratijamboree 2020 – och det innebär att det är dags att det behövs nya personer att ta plats i Scouternas valberedning!

Valberedningens uppgift är att lägga fram ett förslag på styrelse, valberedning, verksamhetsrevisorer och ledamöter till förvaltningsmöte som ombuden på stämman sedan röstar om. Är det kanske du? Eller känner du någon som du tror skulle passa? Ända till 1 oktober kan du nominera personer till Scouternas valberedning.

Att vara med i valberedningen är både lärorikt och roligt – och du får ha kontakt med scouter från hela landet!

Vi ser gärna att du har en god kunskap om scoutrörelsen och Scouternas nationella arbete. Det är också bra om du har erfarenhet av rekrytering!

Här kan du nominera eller ansöka till Scouternas valberedning >>