Vi ses på West Pride!

Regnbagsscouternas-flagga-428x286px

Den 28 maj till 1 juni är det dags för West Pride i Göteborg! Scouterna är såklart där för att visa att vi arbetar för ett öppet Scouterna där alla kan känna sig välkomna.

Under West Pride i Göteborg arrangerar Scouterna ett seminarium och deltar i Regnbågsparaden.

Seminariet ”Tryggare fritidsverksamhet – för alla”

Fredag den 30 maj håller vi i seminariet ”Tryggare fritidsverksamhet – för alla”. Trygga Möten, Värsta fördomen och Regnbågsscouterna kommer att leda en workshop där publiken bjuds in att berätta om sina erfarenheter av trygg fritid.

Plats och tid: Fredag den 30 maj kl 17.00, Nilssonstudion, A306,  Högskolan för scen och musik.

Anslut i Regnbågsparaden med Scouterna

Söndagen den 1 juni går Scouterna i Regnbågsparaden. Varmt välkommen att ansluta. Ta på dig något färgglatt, gärna scouttröja, t-shirt, piké eller allra helst en halsduk. Samling på Götaplatsen kl. 11.30-13.30, avgång kl. 14.00. Efter paraden finns det möjlighet att tillsammans äta medhavd picknick!