Var funktionär på Jamboree17!

moodboard Jamboree17

Var med och skapa Jamboree17! Upplevelsen för dig som funktionär är intensiv och väldigt kul. Vi lovar dig massvis med roliga äventyr och många nya kompisar!

Som funktionär är du med lite före och lite efter jamboreen och är med och bygger samt river staden, den hållbara medelstora staden, vi ska bo i under en veckas tid. Som funktionär får du skapa Jamboree17 och göra det precis så bra som Sveriges bästa sommarläger ska vara. Till Jamboree17 kan du även komma som korttidsfunktionär, det innebär att du är funktionär under minst två dygn.

Som funktionär har du möjlighet att välja vilket område du ska jobba inom under jamboreen. På Jamboree17 kommer mycket hända samtidigt och vi kommer ständigt behöva bemanning runt om i vår stad. Du kan bland annat få köra programpass i Äventyrarhubben, servera mat i funktionärsmatsalen, vara delaktigt i Värdebaserat Ledarskaps 10-årsfirande eller ingå i en städpatrull. Vad du får göra kommer grunda sig i att du har önskat och rankat vad du helst vill göra i din anmälan.

Anmälan för funktionärer kommer inte stänga måndag den 3 april, utan håller öppet hela våren.

Anmäl dig som funktionär nu genom att gå in på jamboree.se/anmalan »