Tack till ert fina engagemang i Musikhjälpen!

scouter stöttar musikhjälpen foto Gustav Hertz

Den senaste veckan har vi verkligen visat omvärlden vilken otroligt fin kraft och kärleksfullt engagemang som finns i vår rörelse.

Över hela Sverige och med koncentration kring Lund har kårer och enskilda scouter, ingen nämnd och ingen glömd,  lagt otaliga timmar på att stötta årets upplaga av Musikhjälpen med tema ”Alla har rätt att funka olika”. Det är ett tema som ligger oss som rörelse nära eftersom vi alltid jobbar för att alla ska kunna vara med, precis som de är.

Vi i styrelsen vill tacka er alla för att ni är så modiga, så handlingskraftiga och så omtänksamma. Den imponerande summan på över 450 000 kronor som lämnades över i buren visar vilken kraft ert engagemang har. Och det kan starta med en människas härliga idé, eller en patrulls önskan om att bidra.

Tack alla scouter, ni är fantastiska!

Scouternas styrelse