Stöd och råd för Trygga möten

MFDX8444.CR2

Scouterna sätter rätten till en trygg fritid först och vi vill att tystnadskulturen kring mobbning och övergrepp slutar nu. Har du blivit eller har du hört eller sett någon bli kränkt, mobbad eller utsatt för övergrepp? Då har vi sammanställt en lista med bra råd och stöd som du kan få från Trygga möten.

Medlemmar i Scouterna, både barn och ledare kan även få råd och stöd i situationer där övergrepp förekommit inom den egna verksamheten. Detta stöd finns centralt hos Scouterna. Kontaktuppgifter hittar du här, på Trygga mötens hemsida »

Stöd och råd för barn och unga
Har du som ung råkat ut för någonting i din fritidsverksamhet? På Trygga Mötens hemsida har vi listat olika bra sajter, där du kan chatta eller mejla med en stöttande vuxen och läsa mer om dina rättigheter. Prata även gärna med en vuxen i din närhet för att få hjälp. Stöd och råd för unga »

Stöd och råd för vuxna