Insamling till Valborg – verktyg för scoutkåren

Facebook_insamling_Scouterna_valborg

Insamling till scoutrörelsen är viktigt för oss, utan gåvor kan vi inte leva upp till vår vision om Unga som gör världen bättre och vara den relevanta barn- och ungdomssamhällsaktör vi alltid strävar efter att vara.

Här finns material som den lokala scoutverksamheten kan använda till Valborg för att samla in pengar. Materialet består av flera olika delar. Använd de delar som passar er verksamhet bäst!

Affischer i A3 och A4

Det finns affischer i format A3 och A4 att skriva ut och skriva valfri text på. Till exempel information om var elden är samt hur man kan ge en gåva.

Ladda ner affisch Valborgsinsamling A3 >>

Ladda ner affisch Valborgsinsamling A4 >>

Facebook-bild och text

En Facebook-bild med text att lägga ut på kårens egen Facebook-sida. Komplettera gärna Facebook-bilden med texten:

Stöd en ungdomsverksamhet där alla platsar.
Ge en gåva och håll elden vid liv.

Förtydliga också hur man kan ge er gåvor, till exempel via Swish (om ni har ett Swishnummer), kårens bankkonto eller genom att sätta en insamlingsbössa vid affischen.

Ladda ner Facebook-bilden >>

Ladda ner omslagsbild till Facebook >>

Ladda ner profilbild till Facebook >>

Mer information om insamlingskampanjen

Vill du veta mer om den nationella insamlingskampanjen på samma tema eller få mer inspiration?

Läs mer på Stöd oss-sidorna >>