Scouterna och Åhléns bjuder in till adventspyssel

åhlens scouterna adventspyssel

Utifrån värderingen allas lika värde går Åhléns och Scouterna ihop i ett pilotprojekt där vi lagom till jul samlas i gemenskap kring pysselbordet. På tre av Åhléns varuhus arrangeras adventspyssel på temat #tillsammansgörvijul.

Vi har alla något att bidra med och genom att bjuda in vårdnadshavare och barn till adventspyssel på tre av Åhléns varuhus hoppas vi kunna bidra till en härlig gemenskap där vi delar med oss av roliga idéer. Med scoutmetodens learning by doing skapar vi pyssel på temat tillsammans och #tillsammansgörvijul.

Adventspysslet kommer att äga rum den 2 december kl. 14-18 på Åhlénsvaruhusen Göteborg Kungsgatan, Malmö City och Uppsala. Där arrangeras pysselhörnor med ”pysselledare” från Scouterna, som vägleder barn mellan 5 och 11 år i att skapa adventspyssel. Självklart finns även kritor och papper för de lite yngre barnen. När pysslet är klart får deltagarna ta med sina kreationer hem.

adventspyssel scouterna åhlens

Vinn presentkort på 500 kronor från Åhléns

Visa upp ditt bästa pyssel på Facebook eller Instagram och tagga det med #tillsammansgörvijul för chansen att vinna ett presentkort på 500 kronor, att använda i valfritt Åhlénsvaruhus. Tävlingen är öppen för alla, även om man inte deltagit i adventspysslet på Åhléns.

Så här gör du för att tävla

Ta en bild på ditt pyssel och skriv en kort beskrivning över hur du bäst skapar adventsmys hemma. Lägg upp bild och text i kommentarsfältet till Åhléns Facebookinlägg om tävlingen den 2 december och/eller gör ett eget inlägg och tagga #tillsammansgörvijul på Facebook eller Instagram. Tänk på att du eller dina vårdnadshavare måste ha en öppen profil för att tävla på Instagram.

Tävlingskriterier

En jury bestående av representanter från Åhléns marknadsavdelning och Scouterna kommer att välja ut vinnarna den 8 december. Kriterierna är de mest inspirerande bilderna i kombination med inspirerande och nytänkande motiveringstexter som passar med kampanjen ”Tillsammans gör vi jul”. Juryns beslut kan inte överklagas. Det finns ingen åldersgräns men du måste ha målsmans godkännande och tillåtelse att delta via Facebook eller Instagram. Tävlingen kräver inte något köp.

Anställda hos Åhléns får inte delta i tävlingen. Facebook är inte involverade i tävlingen, varken i form av administration, sponsring eller på annat sätt. Frågor hänvisas till kundservice@ahlens.se.

Priser

De tre vinnarna får var sitt presentkort på 500 kr från Åhléns. De upplysningar som du ger i samband med tävlingen kommer uteslutande att vara tillgängliga för Åhléns AB som är ansvariga för tävlingen. Kontaktupplysningar kommer uteslutande användas för kontakt i samband med tävlingen. All personlig data som lämnas hanteras med säkerhet enligt PUL.

Viktiga datum

• Tävlingen pågår 2-7 december.
  • Juryn möts för att kora en vinnarna den 8 december.
  • Vinnarna meddelas senast den 9 december och får kort därefter presentkortet skickat till sin hemadress.