Ny styrelse i KFUK-KFUM scout

Hanna Nilsson valdes till ordförande vid KFUK-KFUM scouts förbundsmöte

KFUK-KFUM scout hade årsmöte helgen den 20-21 april då scoutförbundet valde en ny styrelse och beslutade om flera stadgeändringar.

Förbundsmötet valde in Hanna Nilsson som förbundsordförande och Henric Axeheim till vice förbundsordförande. Anna-Karin Stensson och Sandra Dauksz är nya ledamöter i styrelsen.

Förbundsmötet beslutade om att fortsätta den strukturförändring inom KFUM-rörelsen som syftar till att skapa en gemensam KFUM-organisation i Sverige inom de närmaste åren. Under mötet röstade man också igenom en stadgeförändring som anpassats i linje med samverkansavtalet med Scouterna.

Medlemsavgiften för 2014 fastställdes till 20 kronor per medlem och år.

Läs mer om KFUK-KFUM scouts förbundsmöte på KFUK-KFUM scouts sajt.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *