Nå ut till fler – registrera kåren på Fritidsinfo.se

nathaliemalic-8105822

Scouterna har inlett ett samarbete med Föreningen Fritidsinfo. Genom att registrera scoutkåren på sajten kan fler hitta, planera och delta i våra lokala verksamheter.

Via sajten Fritidsinfo.se tillgängliggörs utbudet av fritidsaktiviteter i Sverige för att barn, ungdomar och vuxna enkelt ska kunna hitta, planera och delta i olika aktiviteter utifrån just sina förutsättningar, oavsett funktionsförmåga.

Genom samarbetet har den lokala scoutkåren möjlighet att ansluta sig kostnadsfritt till Fritidsinfo.se:s söktjänst för att på ett enkelt sätt nå ut till fler med information om verksamheten. På Fritidsinfo finns en egen sökkategori för Scouterna. Det tar cirka 10 minuter att registrera sig.

Gör så här för att registrera kåren på Fritidsinfo

Registrera kåren genom att fylla i en kort presentation av kåren samt kategorisera den så att besökarna enkelt kan hitta den. Under kategorin ”Natur och friluftsliv” finns en kategori som heter ”Scoutverksamhet”.

Klicka här för att registrera kåren »

Frågor? Kontakta Fritidsinfo på support@fritidsinfo.se