Handlingarna till Scouternas stämma är här – och anmälan har öppnat!

En Ipad ligger på en gräsmatta. På Ipaden står det "Demokratijamboree Scouternas stämma 2020 - Digitalt 21-29 november 2020". Bredvid Ipaden ligger en scouthalsduk i blått och gult.

Demokratijamboree och Scouternas stämma går av stapeln 21-29 november – och då bestämmer vi tillsammans vad Scouterna ska göra framöver! För dig som vill hänga med i mötet och vad som beslutas där är handlingarna guld.

I handlingarna till Scouternas stämma hittar du allt om förslag, budget och verksamhetsplan. Där samlar vi motioner (förslag från medlemmar), propositioner (förslag från Scouternas styrelse) och valberedningens förslag på vilka som ska sitta i Scouternas styrelse. Dessutom finns där information om budget, ekonomi och verksamhetsplan.

Och kanske det viktigaste av allt: Ett förslag på hur mötet ska gå till!

Känns det lite klurigt och svårt att läsa handlingarna? Var inte orolig! Vi kommer under hösten göra vårt bästa för att göra dem mer förståeliga.

Här hittar du handlingarna till Scouternas stämma 2020 >>

Du hittar mer information Demokratijamboree här >>

Demokratijamboree och Scouternas stämma hålls helt digitalt 21-29 september. Förutom stämman kommer vi ha ett helt gäng workshops och programpass under veckan, som man kan delta på.

Anmälan har öppnat

Du behöver bara anmäla dig om du ska vara ombud eller deltagare på stämman. Vill du bara delta i programpass behöver du inte anmäla dig.

Här hittar du anmälan >>