Glöm inte anmäla er till Jamboree17

The fantastic Closing Ceremony of the 22nd World Scout Jamboree. Heavy rain and a gigantic fireworks. Photo: Jonas Elmqvist

Välkommen till Jamboree17! På jamboree är scouting som allra bäst! Det kommer vara en fantastisk möjlighet för barn, unga och vuxna att uppleva äventyr och få nya kompisar – det lovar vi!

Gör jamboreen till en utvecklingsvecka för hela scoutkåren. Här finns möjlighet att gå utbildningar med Scouternas folkhögskola och få en riktig energiboost i gruppen av att vara på ett sådan här otroligt upplevelse utöver det vanliga.

Gå till Jamboree17-webbsidan »

Ta med en kompis (eller fler!)

Använd Jamboree17 för att rekrytera fler medlemmar. Ett mål med Jamboree17 är att vi ska bjuda in 5000 personer som inte tidigare har bakgrund inom scoutrörelsen, för att fler ska få testa på att uppleva scouting och äventyr tillsammans. Ta med kompisar från skolan, jobbet eller bjud med grannföreningen där ni finns!

Sök stipendium för unga ledare – alla grupper får det!

Tack vare generösa bidrag har nu Scouterna och Jamboree17 möjlighet att bidra till unga scoutledares deltagande. Bidraget är på 1700 kronor och ges till en ledare under 26 år per scoutkår.

Följ oss på Facebook och Instagram och Snapchat

Följ planeringen och blir extra peppad inför jamboreen och följ oss på sociala medier! På Facebook heter vi Jamboree17 och på Instagram och Snapchat heter vi jamboree_se.