Förändringar i styrelsen

Inför hösten har vi två förändringar i Scouternas styrelse.

Theres Sysim​etsä tillträdde i juni tjänsten som generalsekreterare för Nykterhetsrörelsens Scoutförbund och lämnade därmed sin plats som ledamot i styrelsen. Stort tack till Theres för dina bidrag under mandatperioden!

Linda Wallberg valde i mitten på juli att lämna sitt uppdrag som IC och ledamot i Scouternas styrelse. Vi vill tacka henne för allt hon har bidragit till internationell scouting i Sverige och för att ha representerat Scouterna gentemot världsorganisationen WAGGGS.

På styrelsemötet den 13 augusti valdes ledamoten Marie-Louise Lövgren till ny IC för WAGGGS fram tills nästa styrelseval kommer hållas i samband med Scouternas stämma 2020. Välkommen till uppdraget Marie-Louise!​​

​Stina Alm har valt att lämna sitt uppdrag som ledamot i Scouternas styrelse. Vi vill tacka henne för allt hon har bidragit till i styrelsen och i scoutverksamhet runt om i landet!