Förändrad ledning.

scouterna-logo

Scouternas styrelse har beslutat att utse Katarina Hedberg till tillförordnad generalsekreterare för organisationen, med anledning av att Yvonne Tenninge idag har valt att lämna sin tjänst.

– Vi vill tacka Yvonne Tenninge för hennes bidrag till Scouternas utveckling, där hon har varit värdefull i att föra in många nya tankar och idéer inför framtiden, säger Scouternas ordförande Josefine Larsson.

Scouterna står inför ett spännande år med framtagande av en ny långsiktig strategi, Vilda-läger över hela landet i sommar och ett år som kröns av en Demokratijamboree i höst.

– I detta arbete vet vi att Katarina Hedberg kommer att vara en stor tillgång som kommer att leda organisationen med stabilitet till dess att en permanent lösning finns på plats, säger Josefine Larsson.

Vid frågor kontakta gärna:

Josefine Larsson, Ordförande Scouterna

josefine.larsson@scouterna.se