Bli volontär i WOSM och WAGGGS Europa

Foto: WOSM/Enrique Leon

Under den senaste Europakonferensen i Kroatien 2019 bestämde medlemsorganisationerna att WAGGGS och WOSM:s Europaregioner skulle tillsätta ett antal gemensamma arbetsgrupper som tillsammans ska arbeta med olika frågor.

Nu finns möjligheten för dig att söka till ett sådant uppdrag!

Just nu söker organisationerna medlemmar till två arbetsgrupper. Den första arbetsgruppen ska arbeta rådgivande till de två kommittéerna för att ge samarbetet mer strategisk höjd. Den andra arbetsgruppen ska arbeta med frågor som rör flyktingar och mänskliga rättigheter.

Läs följande dokumentet för mer information om mål och förutsättningar:

Description Joint Working Groups 2020-2021

Så gör du för att söka:

Fyll i formuläret senast 10 augusti 2020!

Obs! Du behöver även ett brev från en av våra International Commissioners som referens. För att få det behöver du mejla international.secretary@scouterna.se i god tid. Tänk på att det kan ta några dagar att skriva och skicka brevet.

Foto: WOSM Triennium Plan 2020-23 workshop” av WOSM via Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)